Re-Base App

Aan de slag met de Re-Base app? Bekijk de instructies en ga aan de slag. Over ieder thema vind je een korte tekstuele- en video instructie. Heb je toch nog vragen? Schroom niet en neem contact met ons op.

Features

Profiel

Welke profielen kent de Re-Base app? Hoe kun je deze aanpassen en waarom zou je dat doen? Lees alles over de profielen en bekijk de instructievideo.

Signaleringen

Hoe bekijk je signaleringen voor al je cliënten? Of voor één specifieke cliënt? En wat kun je hiermee? Lees alles over signaleringen en bekijk de instructievideo.

Chat

Waar vind je de chat met cliënten? Hoe werkt dit en hoe start je een nieuwe chat? Lees alles over de chat en bekijk de instructievideo.

Logboek

In de Re-Base app houd je makkelijk je logboek op orde. Hoe doe je dit? Lees alles over het logboek en bekijk de instructievideo.

Taken

Beheer in de Re-Base app je eigen taken en taken van cliënten. Waar vind je deze taken en hoe beheer je deze? Lees alles over taken en bekijk de instructievideo!

Bestanden

In de Re-Base app kun je bestanden aan cliënten laten zien. Hoe werkt dit? Lees alles over bestanden en bekijk de instructievideo.

-geen-

Hulp nodig?

Niet kunnen vinden waar je naar op zoek was? Voor vragen over de app die niet op deze pagina teruggevonden konden worden kun je contact met ons opnemen. Wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoord geven.