icon-re-base
Re-base app

Profiel

Welke profielen kent de Re-Base app? Hoe kun je deze aanpassen en waarom zou je dat doen? Lees alles over de profielen en bekijk de instructievideo.

Profielen bekijken en bewerken

De Re-Base app kent twee profielen, die van de coach en die van de cliënt. Deze profielen zorgen ervoor dat je als coach altijd de contactgegevens van jouw cliënten bij de hand hebt en jouw cliënten jóuw gegevens makkelijk kunnen vinden. In de instructievideo laten we zien hoe jij als coach je eigen profiel kunt wijzigen. Het gaat hierbij om twee aspecten, namelijk de profielfoto en de profielinfo. Maak afspraken binnen jouw organisatie welke profielfoto’s geschikt zijn en wat er in de profielinfo moet staan. We adviseren om in de info in ieder geval op te nemen op welke dagen je bereikbaar bent, maar ook binnen welke termijn een cliënt een reactie kan verwachten. Via het cliëntmenu bekijk je het profiel van de cliënt die je hebt geselecteerd.

HULP NODIG?

Niet kunnen vinden waar je naar op zoek was? Voor vragen over de app die niet op deze pagina teruggevonden konden worden kun je contact met ons opnemen. Wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoord geven.