icon-re-base
DE SOFTWARE

Wij denken om jou, zodat jij om je cliënt kunt denken

"Re-base is een systeem dat VOOR je werkt en met je organisatie meegroeit. Een programma waarbij je de input gemakkelijk en overzichtelijk in output inzichtelijk kan krijgen. Een zelfsturend middel wat door coaches op afstand als zeer prettig wordt ervaren."

Ilona Koense

- LeerWerkburo

CLIËNTVOLGSYSTEEM VOOR DE RE-INTEGRATIEBRANCHE

Re-Base is hét cliëntvolgsysteem voor de re-integratiebranche. Met deze software kun je per cliënt de contactgegevens bijhouden, wie de opdrachtgever is, wanneer er contactmomenten zijn geweest, en wat er tijdens deze contactmomenten besproken is. Dit gebeurt op een veilige manier waarbij de privacy van cliënt en opdrachtgever altijd gewaarborgd wordt. Daarnaast kun je vanuit de software van Re-Base ook eenvoudig factureren en rapporten sturen naar de opdrachtgever, en dit alles volgens de eisen van Blik op Werk. Zo wordt je werk als re-integratiedienstverlener een stuk overzichtelijker en houd je meer tijd over voor je cliënten.

Wij werken samen met
Meteen op de hoogte

Signalering

Graag een herinnering ontvangen wanneer het weer tijd is om contact op te nemen, te factureren, of om dat ene rapport naar een opdrachtgever te sturen? Dat kan. In tegenstelling tot andere systemen kun je met Re-Base zélf aan het begin van een traject inplannen op welke momenten je weer actie moet ondernemen, waarna het systeem je op het juiste moment een herinnering stuurt. En heb je een groot aantal cliënten van dezelfde opdrachtgever, dan hoef je dit proces niet voor elke nieuwe cliënt te herhalen – je kunt er namelijk voor kiezen om dezelfde signalering te gebruiken voor alle cliënten binnen een project (en individueel aanpassen, mocht dat nodig zijn). Zo wordt het proces makkelijk en overzichtelijk en heb je geen overvolle agenda meer nodig om je afspraken bij te houden.

Alles in één overzicht

Rapportage formats

Rapportage kost veel tijd. Met Re-Base heb je de mogelijkheid om verschillende formats voor je rapporten op te stellen, die je steeds weer opnieuw kunt gebruiken. Deze formats zijn per project, cliënt en per opdrachtgever te personaliseren, zodat je ze snel en gemakkelijk bij de hand hebt. Zo hoef je niet telkens van voren af aan te beginnen met je rapportage en bespaar je dus een hoop tijd en moeite.

Makkelijk en overzichtelijk

Cliëntportaal

Met het online cliëntportaal van Re-Base kunnen zowel je cliënt als jijzelf altijd en overal inloggen. Heb je een taak klaargezet, dan kan je cliënt deze taak in alle rust thuis bekijken en uitvoeren. Zodra de taak afgerond is ontvang je door de workflowprocessen een notificatie. Zo kan je bij elk project een vinger aan de pols houden, ongeacht waar je je bevindt.

In een handomdraai geregeld

Urenregistratie voor UWV

Registreer je je uren voor zowel jezelf als voor het UWV? Met Re-Base hoef je geen dubbele urenregistratie meer te doen. Het systeem is gekoppeld aan het UWV, waardoor je maar één keer je uren hoeft in te vullen. Re-Base importeert je gegevens vanuit het UWV, en deze gegevens zie je vervolgens terug naast de uren van andere projecten die je hebt geregistreerd. Zo voorkom je dat er verschillen zitten in de uren, en bespaar je weer een hoop extra werk.

De snelste workflow

Bewaking workflow

Heeft je cliënt een sollicitatiebrief geschreven,  dan wil je deze graag nog even nakijken voordat hij verstuurd wordt. Of je hebt een rapport opgesteld, en je wilt dat de cliënt er eerst nog even een handtekening onder zet voordat deze naar de opdrachtgever verstuurd wordt. In zulke gevallen kun je met Re-Base een zogenoemde workflow opstellen, waardoor de communicatie automatisch naar de volgende persoon in het proces gestuurd wordt zodra een taak voltooid is. Zo voorkom je dat er iets de deur uit gaat waar je niet helemaal achter staat.

Alles is mogelijk

Flexibel

Bij Re-Base vinden we het belangrijk dat de software naadloos aansluit op jouw organisatie. Het systeem bevat eindeloos veel mogelijkheden, maar we hebben de software zo ontwikkeld dat jij zelf kunt bepalen welke functies en processen relevant zijn voor jouw organisatie. Zo houd je zelf in de hand wat je gebruikt en blijft het overzichtelijk.