1e en 2e spoor re-integratie

Bij het begeleiden van iemand in een 1e spoor of 2e spoor re-integratie traject zijn vaak verschillende partijen betrokken. Van het UWV tot de oude werkgever en potentieel nieuwe werkgever - al deze partijen verstrekken veel informatie en verwachten met enige regelmaat rapportage over de voortgang van de cliënt. Met Re-Base wordt dit proces een stuk minder intensief. Zo bieden wij je bijvoorbeeld een vast rapportageformat voor elk contactpunt binnen het traject. Hierin kun je de details steeds aanpassen, maar hoef je niet steeds weer van voren af aan te beginnen met het schrijven van een rapport. Zo wordt rapportage eenvoudig, en houd je één lijn in je communicatie met alle betrokken partijen. 

Wat vinden onze klanten ervan?

Johan de Bruijn – partner bij Certego

“Naast dat het cliëntvolgsysteem de functies biedt waar wij naar op zoek waren, hebben wij toch vooral gekozen voor de mensen achter Re-Base – en dan met name voor Robin. Met zijn kennis van de sector biedt hij ondersteuning bij de inrichting van het pakket. Daarnaast is de serviceverlening wanneer er vragen zijn optimaal. Het mag duidelijk zijn dat wij zeer enthousiaste gebruikers zijn.”

Martijn Vennix – Re-integratiePunt

“Onze contactpersoon, Robin Egas, denkt graag mee, draagt zorg voor goede oplossingen, en is altijd goed bereikbaar. Het cliëntvolgsysteem werkte vanaf dag één en heeft ons tot op heden (zeven jaar later) nog nooit in de steek gelaten – en dat met meer dan 3.500 cliënten!”